Våre produkter
Uansett ambisjonsnivå og tidspress på kjøkkenet, produserer vi førsteklasses råvarer av and og kylling. Dermed er de store matopplevelsene aldri langt unna. Med dyrevelferd i høysetet og en svært lokal næringskjede, preges alle våre produkter av den største respekt for dyra, bonden og miljøet.
Lovise gårdskylling
Saktevoksende kyllingprodukter produsert på saktevoksende kylling (Ranger Gold)
som fås kjøpt på Kiwi. Les mer
Lerstang
Saftige kyllingprodukter produsert på saktevoksende kylling (Ranger Gold)
som fås kjøpt på Meny. Les mer
Gårdsand
En fransk delikatesse fra Vestfold, produsert helt uten soya. Les mer
Kyllinglår med krydret andefett
Kyllinglår krydret med hvitløk og pepper, toppet med krydret andefett.
Kyllingbryst med krydret andefett
Kyllingbryst fra saktevoksende kylling, krydret med pepper og chili, toppet med krydret andefett som gir saftig og god smak.
Kyllingfilet 2 stk. 360g.
Saktevoksende kvalitetskylling fra hjertet av Vestfold. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i egne uteverandaer gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingbryst fra Lovise
Lovisekylling er saktevoksende og spiser naturlig, lokalprodusert fôr. Omgivelser med strøbad og høyballer gir aktivitet og trivsel, bedre dyrevelferd og god smak.
Kyllinglår fra Lovise
Lovisekylling er saktevoksende og spiser naturlig, lokalprodusert fôr. Omgivelser med strøbad og høyballer gir aktivitet og trivsel, bedre dyrevelferd og god smak.
Hel kylling fra Lovise
Lovisekylling er saktevoksende og spiser naturlig, lokalprodusert fôr. Omgivelser med strøbad og høyballer gir aktivitet og trivsel, bedre dyrevelferd og god smak.
Kyllingconfit
Langtidskokt kyllinglår med krydder og urter – garantert mørt og saftig.
Kyllingbryst med krydret andefett
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllinglår med krydret andefett
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingklubber med andefett
Kyllingklupper krydret med andefett, som gir et saftig stekeresultat og sprøtt skinn. Kan stekes direkte i aluminiums formen. Lerstang er saktevoksende kvalitetskylling fra hjertet av Vestfold. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i egne uteverandaer gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingvinger med andefett
Kyllingvinger smaksatt med krydder samt krydret andefett, som gir et saftig stekeresultat og sprøtt skinn. Kan stekes direkte i aluminiums formen.
Hel kylling
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kylling lårfilet
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingbryst fra Lerstang
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllinglår fra Lerstang
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingfilet 2 stk.
Saktevoksende kvalitetskylling med god trivsel, naturlig lys og frisk luft i egne uteverandaer gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Minuttfilet, 2 stk. Black Garlic
Minuttfilet er rask å tilberede og gir et saftig og smakfullt resultat. Passer perfekt i burger, pita, wraps med mer.
Minuttfilet, 2 stk. Ramsløk
Minuttfilet er rask å tilberede og gir et saftig og smakfullt resultat. Passer perfekt i burger, pita, wraps med mer.
Saftig og spiseklar kyllingfilet
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingfilet naturell
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingfilet krydret
Lerstangkylling er saktevoksende og spiser lokalprodusert, soyafritt fôr. God trivsel, naturlig lys og frisk luft i utehager gir dyrevelferd og smak av beste klasse.
Kyllingfilet skivet chili
Saftig og sunt pålegg, med en varm og rund smak av chili og hvitløk.
Andebryst
Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.
Andelår
Mariner gjerne låret dagen før. Stekes på 150 C til kjernetemperatur på 85-90 C. Bruk grillfunksjon de siste 5 min. for sprøtt skinn. La låret hvile 5-10 min. Beregn god tid. Ca. 1-2 andelår per person. Mindre biter av andelår passer blant annet godt i gryteretter.
Andeconfit
Confitering er en av de eldste konserverings-metodene. Andelår saltes og krydres og kokes i andefett på svak varme over lang tid. Garantert mørt og saftig! Andeconfit er ferdig tilberedt og konservert andekjøtt. Andeconfit kan brukes kald i salat eller varmes opp i stekeovn. Ønsker du å grille andeconfit ute på grillen er det lurt å fjerne en del av fettet først.
Andefett
Vårt fine hvite andefett setter god smak! Bruk det når du steker poteter og grønnsaker – enten i kjele på komfyren eller i stekeovnen. Andefett er en naturlig ingrediens dersom du ønsker å lage ande- eller kyllingconfit.
Gårdsand appelsinsaus
Gjør sausen lekker med «marmorert mønster». Legg en skje crème fraîche på toppen av sausen i «sausebollen» og rør en gang forsiktig rundt. Hvis du anretter på tallerken så «dra» crème fraîche ut i sausen.
Gårdsand peppersaus
Hvis du ønsker en «asiatisk vri» på retten, fyller du anden med epler, revet ingefær, koriander og smaker til peppersausen med thailandsk «curry paste».
Gårdsand rødvinsaus
I sausen kan du piske/røre inn en klatt romtemperert smør for å gjøre den fyldigere, men husk at sausen ikke skal koke mer etter at smøret er tatt i.
Gårdsand kremet soppsaus
Vår soppsaus kan også brukes som en base for soppstuing. Stek da opp en god porsjon med fersk sopp, husk at du kun steker litt av gangen i pannen. Ha den stekte soppen i en kjele og hell over soppsausen. Vend alt rundt og smak til med salt og pepper.
Kyllingkraft
Kyllingkraften fra Gårdsand er laget på den gode, gamle måten. Vi koker kraft på skrog fra kylling og and, sammen med grønnsaker som gulrot, løk og purre, og til slutt krydres med blant annet timian. Kraften reduseres til den blir fyldig og nydelig. Et perfekt utgangspunkt til alt fra supper, saus, gryteretter, risotto, ramen og lignende.