Jump to content

Bedre kjøtt, ikke mer

Det hele begynte med et liv blant grønne åser og røde låver i Vestfold - og en enkel visjon: Vi ville produsere bedre, saftigere og mer velsmakende kjøtt, ikke mer. Selv om vi har lagt lista høyt for oss selv, er oppskriften enkel. Vi kutter ut alle snarveier og gjør det vi kan for at dyra våre skal leve gode, stressfrie liv, samtidig som også bøndene skal ha det bra. Resultatet er råvarer som kokkene elsker å jobbe med, som smaker bedre, og som kan spises med bedre samvittighet. 

0 Q0 A8259
Shutterstock 1917411227
Mr Johnsen Justert
Shutterstock 388398682
Screenshot 2024 01 25 at 16 13 11
Andeegg

Fra hjerterot til fingertupp - vi er bønder fra topp til tå. Og vi liker hardt, ærlig arbeid. Samtidig er vi fagfolk tvers igjennom. Hos oss går fagkunnskap og kjærlighet hånd i hånd. Personlig nærhet, respekt for dyrene, drift i moderne lokaler og solide rutiner, sørger for at vi ivaretar mattrygghet og dyrenes velferd. Summen av alt vi gjør gir bedre kvalitet på sluttproduktene.

Når dyra lever gode liv, senker stressnivået seg – også for bonden. Vi er på fornavn med bøndene våre, og de fleste av dem holder til på gårder her i Vestfold. Ved å omstille oss fra konvensjonell kjøttproduksjon, er våre bønder stolte leverandører av ekte gårdsmat til restauranter og hjemmekokker.

For å utvikle den høye kvaliteten vi er kjent for, måtte vi lære av de beste. Fra lille Vestfold festet vi blikket på noen av verdens ledende oppdrettere av and og kylling. Til våre bønder i Vestfold har vi valgt ut egnede raser som gir smakfulle, saftige råvarer. Ved å utvikle vårt eget fôr for kylling, hovedsakelig skapt på ingredienser fra lokale åkere, kunne vi helt kutte ut soyabasert fôr fra Sør-Amerika for våre kyllinger. Og siden fôret dessuten males på den lokale mølla, skal du lete lenge etter en mer lokal næringskjede.

Aadne Søyland i andehuset på Lerstang gård

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies