Andebryst
Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.
Ingredienser
Andebryst
Produktinformasjon
- Opprinnelsesland
- Norge
- EPD NR
- Varenummer
- Materialnummer
- GTIN
- 2350400900003
- Vekt
- 350 g
- Oppbevaring
- max 4 °C kjølevare
Næringsinnhold
- Energi Kj
- 759 kj
- Energi kcal
- 182 kcal
- Fett
- 11,8 g
- - hvorav mettet fett
- 3,1 g
- - hvorav enumettet fett
- - hvorav flerumettet fett
- Karbohydrater
- 0 g
- - hvorav sukkerarter
- 0 g
- Proteiner
- 19 g
- Salt
- 0,2 g
Allergener
- Gluten
- Nei
- Kornslag som inneholder gluten
- Nei
- Skalldyr
- Nei
- Egg
- Nei
- Fisk
- Nei
- Peanøtter
- Nei
- Soya
- Nei
- Melkeprotein inkl. laktose
- Nei
- Nøtter
- Nei
- Selleri
- Nei
- Sennep
- Nei
- Sesamfrø
- Nei
- Svoveldioksid og sulfitter
- Nei
- Lupin
- Nei
- Bløtdyr
- Nei