Salat med Andebryst
Slik gjør du det:
Stek kjøttet etter anvisning på pakken og skjær det i tynne skiver.
Bland sammen dressingen. Blir den for tykk kan du gjerne tynne den ut med litt vann.
Sett stekeovnen på 250°C med grillfunksjon. Skjær baguetten i tynne skiver og legg de på et bakebrett. Ha på en liten skive chèvre og stek toasten til osten smelter og baguetten er gylden. Legg salat, skivet andebryst, fiken og valnøtter på et fat og ha over dressing. Server med chèvretoast.
Ingredienser
Andebryst
Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.
Dette trenger du
- Gårdsand Andebryst
- 1 pk
- Baguette
- 1/2 stk
- Chèvre
- 150 g
- Ferske fiken, deles i 4
- 4 stk
- Valnøtter, grovhakkes
- Ca. 10 stk
- Frisésalat
- 1/2 stk
- Babyleaf-salat
- 1 pose
Dressing
- Sherryeddik
- 1 ss
- Dijonsennep
- 1 ss
- Liten sjalottløk
- 1 stk
- Valnøttolje
- 1 ss
- Olivenolje
- 2 ss
- Honning
- 1 ss