Jump to content
  • Bakside fiken salat Small Hi Res

Salat med Andebryst

Helårs
Lett
2-3 porsjoner

Slik gjør du det:

1

Stek kjøttet etter anvisning på  pakken og skjær det i tynne skiver.

2

Bland sammen dressingen. Blir den for tykk kan du gjerne tynne den ut med litt vann. 

3

Sett stekeovnen på 250°C med grillfunksjon. Skjær baguetten i tynne skiver og legg de på et bakebrett. Ha på en liten skive chèvre og stek toasten til osten smelter og baguetten er gylden. Legg salat, skivet andebryst, fiken og valnøtter på et fat og ha over dressing. Server med chèvretoast.

Ingredienser

Gårdsand Andebryst
Shutterstock 1724611408

Andebryst

Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.

Dette trenger du

Gårdsand Andebryst
1 pk
Baguette
1/2 stk
Chèvre
150 g
Ferske fiken, deles i 4
4 stk
Valnøtter, grovhakkes
Ca. 10 stk
Frisésalat
1/2 stk
Babyleaf-salat
1 pose

Dressing

Sherryeddik
1 ss
Dijonsennep
1 ss
Liten sjalottløk
1 stk
Valnøttolje
1 ss
Olivenolje
2 ss
Honning
1 ss

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies