Jump to content
  • Gårdsand Toscana forside Small Hi Res

Italiensk pasta med andebryst

Helårs
Lett
2-3 porsjoner

Slik gjør du det:

1

Kok pasta. Smelt andefett og smør i en stekepanne på medium varme. Ha i hakket hvitløk og rosmarin (om ønskelig) og stek 2 min til hvitløken så vidt brunes. Skru av varmen. 

2

Når pastaen er al dente, ha den rett over i stekepannen. Skru varmen tilbake til middels og vend alt godt sammen. Tilsett mer andefett om nødvendig. Ha i litt pepper og en spiseskje sitronsaft.  Bland og smak til med mer hvis ønskelig. 

3

Ha over revet sitronskall og servér.

Ingredienser

Gårdsand Andebryst
Shutterstock 1724611408

Andebryst

Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.

Dette trenger du

Gårdsand Andebryst
1 pk
Tagliatelle
2-3 porsjoner
Meierismør
1 ss
Gårdsand Andefett
1-2 ss
Hvitløksbåter
4 stk
Rosmarin
Valgfritt
Sitronsaft
1-2 ss
Salt og nykvernet sort pepper
Etter smak
Skall av sitron
1 stk

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies