Italiensk pasta med andebryst
Slik gjør du det:
Kok pasta. Smelt andefett og smør i en stekepanne på medium varme. Ha i hakket hvitløk og rosmarin (om ønskelig) og stek 2 min til hvitløken så vidt brunes. Skru av varmen.
Når pastaen er al dente, ha den rett over i stekepannen. Skru varmen tilbake til middels og vend alt godt sammen. Tilsett mer andefett om nødvendig. Ha i litt pepper og en spiseskje sitronsaft. Bland og smak til med mer hvis ønskelig.
Ha over revet sitronskall og servér.
Ingredienser
Andebryst
Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.
Dette trenger du
- Gårdsand Andebryst
- 1 pk
- Tagliatelle
- 2-3 porsjoner
- Meierismør
- 1 ss
- Gårdsand Andefett
- 1-2 ss
- Hvitløksbåter
- 4 stk
- Rosmarin
- Valgfritt
- Sitronsaft
- 1-2 ss
- Salt og nykvernet sort pepper
- Etter smak
- Skall av sitron
- 1 stk