Jump to content
  • Baksiden Bruschetta Small Hi Res

Bruschetta med Andebryst

Helårs
Lett
2-3 porsjoner

Slik gjør du det:

1

Stek kjøttet som anvist på pakken  og skjær det i tynne skiver. 

2

Skjær brødet i skiver og ha litt olivenolje på begge sider. Stek de gyldne i en stekepanne og legg til side. Kutt opp tomater og rødløk og ha i en bolle. Hell over litt balsamico og olivenolje, og smak til med salt og pepper. Gni brødet inn med hvitløk og legg et par skiver andebryst på hver toast. 

3

Topp med tomatblandingen og pynt med litt fersk basilikum.

Ingredienser

Gårdsand Andebryst
Shutterstock 1724611408

Andebryst

Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.

Dette trenger du

Gårdsand Andebryst
1 pk
Baguette/lyst brød
2-4 skiver
Hvitløk
1 fedd
Olivenolje
1 ss
Tomater, i terninger
2-3 stk
Rødløk, i små terninger
1/2 stk
Balsamico
Ca. 1/2 ss
Salt og pepper
Etter smak
Fersk basilikum
Etter smak

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies