Bruschetta med Andebryst
Slik gjør du det:
Stek kjøttet som anvist på pakken og skjær det i tynne skiver.
Skjær brødet i skiver og ha litt olivenolje på begge sider. Stek de gyldne i en stekepanne og legg til side. Kutt opp tomater og rødløk og ha i en bolle. Hell over litt balsamico og olivenolje, og smak til med salt og pepper. Gni brødet inn med hvitløk og legg et par skiver andebryst på hver toast.
Topp med tomatblandingen og pynt med litt fersk basilikum.
Ingredienser
Andebryst
Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.
Dette trenger du
- Gårdsand Andebryst
- 1 pk
- Baguette/lyst brød
- 2-4 skiver
- Hvitløk
- 1 fedd
- Olivenolje
- 1 ss
- Tomater, i terninger
- 2-3 stk
- Rødløk, i små terninger
- 1/2 stk
- Balsamico
- Ca. 1/2 ss
- Salt og pepper
- Etter smak
- Fersk basilikum
- Etter smak