Jump to content
  • Gårdsand Provence forside Small Hi Res

Andebryst med appelsin og granateple

Helårs
Lett
2-3 porsjoner

Slik gjør du det:

1

Fjern skallet på appelsinen. Skjær tynne skiver og legg på et fat sammen med salat, skivet and og rødløk.

2

Ha over dressingen, granateplekjerner og valnøtter. Avslutt gjerne med litt hakket frisk bladpersille eller mynte etter smak.

Ingredienser

Gårdsand Andebryst
Shutterstock 1724611408

Andebryst

Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.

Dette trenger du

Gårdsand Andebryst
1 pk
Hodesalat
1 stk
Appelsin
1 stk
Syltet rødløk
Granateplekjerner
Valnøtter
Bladpersille el. mynte
Etter smak

Dressing

Extra virgin olivenolje
2 ss
Rødvinseddik
2 ts
Friskpresset appelsinjuice
2 ts
Honning
1 ts
Salt og nykvernet pepper
Etter smak

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies