Andebryst med appelsin og granateple
Helårs
Lett
2-3 porsjoner
Slik gjør du det:
1
Fjern skallet på appelsinen. Skjær tynne skiver og legg på et fat sammen med salat, skivet and og rødløk.
2
Ha over dressingen, granateplekjerner og valnøtter. Avslutt gjerne med litt hakket frisk bladpersille eller mynte etter smak.
Ingredienser
Andebryst
Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det.
Dette trenger du
- Gårdsand Andebryst
- 1 pk
- Hodesalat
- 1 stk
- Appelsin
- 1 stk
- Syltet rødløk
- Granateplekjerner
- Valnøtter
- Bladpersille el. mynte
- Etter smak
Dressing
- Extra virgin olivenolje
- 2 ss
- Rødvinseddik
- 2 ts
- Friskpresset appelsinjuice
- 2 ts
- Honning
- 1 ts
- Salt og nykvernet pepper
- Etter smak