Jump to content
Gårdsand Andelår
Shutterstock 420056392

Andelår

Mariner gjerne låret dagen før. Stekes på 150 C til kjernetemperatur på 85-90 C. Bruk grillfunksjon de siste 5 min. for sprøtt skinn. La låret hvile 5-10 min. Beregn god tid. Ca. 1-2 andelår per person. Mindre biter av andelår passer blant annet godt i gryteretter.

Ingredienser

Andelår

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Norge
EPD NR
Varenummer
Materialnummer
GTIN
2350401000009
Vekt
250 g
Oppbevaring
max 4 °C kjølevare

Næringsinnhold

Energi Kj
1057 kj
Energi kcal
253 kcal
Fett
20,6 g
- hvorav mettet fett
5,2 g
- hvorav enumettet fett
- hvorav flerumettet fett
Karbohydrater
0 g
- hvorav sukkerarter
0 g
Proteiner
18,9 g
Salt
0,2 g

Allergener

Gluten
Nei
Kornslag som inneholder gluten
Nei
Skalldyr
Nei
Egg
Nei
Fisk
Nei
Peanøtter
Nei
Soya
Nei
Melkeprotein inkl. laktose
Nei
Nøtter
Nei
Selleri
Nei
Sennep
Nei
Sesamfrø
Nei
Svoveldioksid og sulfitter
Nei
Lupin
Nei
Bløtdyr
Nei

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies