Andelår
Mariner gjerne låret dagen før. Stekes på 150 C til kjernetemperatur på 85-90 C. Bruk grillfunksjon de siste 5 min. for sprøtt skinn. La låret hvile 5-10 min. Beregn god tid. Ca. 1-2 andelår per person. Mindre biter av andelår passer blant annet godt i gryteretter.
Ingredienser
Andelår
Produktinformasjon
- Opprinnelsesland
- Norge
- EPD NR
- Varenummer
- Materialnummer
- GTIN
- 2350401000009
- Vekt
- 250 g
- Oppbevaring
- max 4 °C kjølevare
Næringsinnhold
- Energi Kj
- 1057 kj
- Energi kcal
- 253 kcal
- Fett
- 20,6 g
- - hvorav mettet fett
- 5,2 g
- - hvorav enumettet fett
- - hvorav flerumettet fett
- Karbohydrater
- 0 g
- - hvorav sukkerarter
- 0 g
- Proteiner
- 18,9 g
- Salt
- 0,2 g
Allergener
- Gluten
- Nei
- Kornslag som inneholder gluten
- Nei
- Skalldyr
- Nei
- Egg
- Nei
- Fisk
- Nei
- Peanøtter
- Nei
- Soya
- Nei
- Melkeprotein inkl. laktose
- Nei
- Nøtter
- Nei
- Selleri
- Nei
- Sennep
- Nei
- Sesamfrø
- Nei
- Svoveldioksid og sulfitter
- Nei
- Lupin
- Nei
- Bløtdyr
- Nei