Bao Buns med Andebryst Black Garlic
Slik gjør du det:
Stek kjøttet som anvist på pakken og skjær det i tynne skiver.
Ha andekjøttet på et fat og syltet rødløk og oppkuttede grønnsaker i hver sin skål.
Varm Bao Buns etter anvisning på pakken og server de varme.
Fylles med skivet andebryst, grønnsaker, peanøtter, syltet rødløk og koriander. Ha over Hoisin-saus og skvis over litt limesaft til slutt.
Ingredienser
Andebryst Black Garlic
Gårdsand fra hjertet av Vestfold. God dyrevelferd lang erfaring og lidenskap for faget bidrar til den aller beste kvalitet. Smakfull og saftig sous vide andebryst på kun 5-7 minutter. Garantert godt resultat.
Dette trenger du
- Gårdsand Andebryst Black Garlic
- 1 pk
- Bao Buns
- 4-6 stk
- Agurk i tynne staver
- 1/2 stk
- Gulrøtter i tynne staver
- 2 stk
- Vårløk i skiver
- 4 stk
- Peanøtter, hakkes
- 50 g
- Syltet rødløk
- 100 g
- Koriander
- Valgfritt
- Lime
- Etter smak
- Hoisin-saus
- Etter smak
- Sorte og hvite sesamfrø
- Etter smak