Jump to content
  • Bao Buns

Bao Buns med Andebryst Black Garlic

Helårs
Lett
2-3 porsjoner

Slik gjør du det:

1

Stek kjøttet som anvist på pakken og skjær det i tynne skiver. 

2

Ha andekjøttet på et fat og syltet rødløk og oppkuttede grønnsaker i hver sin skål.

3

Varm Bao Buns etter anvisning på pakken og server de varme.

4

Fylles med skivet andebryst, grønnsaker, peanøtter, syltet rødløk og koriander. Ha over Hoisin-saus og skvis over litt limesaft til slutt.

Ingredienser

Gårdsand Andebryst Black Garlic
Shutterstock 1566866518

Andebryst Black Garlic

Gårdsand fra hjertet av Vestfold. God dyrevelferd lang erfaring og lidenskap for faget bidrar til den aller beste kvalitet. Smakfull og saftig sous vide andebryst på kun 5-7 minutter. Garantert godt resultat.

Dette trenger du

Gårdsand Andebryst Black Garlic
1 pk
Bao Buns
4-6 stk
Agurk i tynne staver
1/2 stk
Gulrøtter i tynne staver
2 stk
Vårløk i skiver
4 stk
Peanøtter, hakkes
50 g
Syltet rødløk
100 g
Koriander
Valgfritt
Lime
Etter smak
Hoisin-saus
Etter smak
Sorte og hvite sesamfrø
Etter smak

Work by Lemon

Åpenhetsloven Personvern Cookies Administrer cookies