Asiatisk andewraps
Helårs
Lett
2-3 porsjoner
Slik gjør du det:
1
Skyll og kutt opp salaten. Skjær paprika og agurk i tynne strimler og avocado i tynne båter.
2
Bland sammen dressing og ha over grønnsakene. Varm tortillalefsene, ha på yoghurt, andebryst og grønnsaker.
3
Rull sammen, dryss på sesamfrø og server med soyasaus og limebåter.
Ingredienser
Andebryst Black Garlic
Gårdsand fra hjertet av Vestfold. God dyrevelferd lang erfaring og lidenskap for faget bidrar til den aller beste kvalitet. Smakfull og saftig sous vide andebryst på kun 5-7 minutter. Garantert godt resultat.
Dette trenger du
- Gårdsand Andebryst Black Garlic
- 1 pk
- Hodesalat el. frisésalat
- 1 stk
- Gul paprika
- 1 stk
- Slangeagurk
- 1/2 stk
- Avocado
- 2 stk
- Koriander
- Valgfritt
Dressing
- Saften av sitron
- 1/2 stk
- Sesamolje
- 2-3 ss
- Salt
- Etter smak
- Pepper
- Etter smak
Til servering
- Tortillalefser
- 1 pk
- Gresk yoghurt
- 4 ss
- Lime
- 1 stk
- Søt soyasaus/ ketchap manis
- Valgfritt
- Sorte sesamfrø
- Valgfritt