Andeconfit på grillen
Slik gjør du det:
Andeconfit på grillen
Del opp poteter og rødløk i båter, grovhakk hvitløk og legg alt i aluminiumsfolie. Dryss med salt og pepper.
Andefett fra lårene tilsettes og folien legges på grillen i ca 25 min.
Grill andeconfit direkte på grillen i ca 15 min. Pass på at du har fjernet det meste av fettet, så slipper du fettsprut.
Asparges, mais og tomatene grilles 5 min før servering.
Rødvinssaus eller portvinsaus anbefales, men man kan også bruke sjyen i aluminiumspakken.
Enkelt og godt for hele familien!
Ingredienser
Andeconfit
Confitering er en av de eldste konserverings-metodene. Andelår saltes og krydres og kokes i andefett på svak varme over lang tid. Garantert mørt og saftig! Andeconfit er ferdig tilberedt og konservert andekjøtt. Andeconfit kan brukes kald i salat eller varmes opp i stekeovn. Ønsker du å grille andeconfit ute på grillen er det lurt å fjerne en del av fettet først.
Alle ingredienser
- Andeconfit fra gårdsand
- 4 stk
- Poteter (mellomstore)
- 9 stk
- Rødløk
- 1 stk
- Hvitløk
- 2 fedd
- Grønne asparges
- 8 stk
- Mais (hele)
- 2 stk
- Tomater
- 2 stk