Lettlaget slowfood fra Vestfold
Du har kanskje sett Lovise Gårdskylling på KIWI og lurt på hva det er som gjør vår kylling så spesiell? For å gjøre en lang historie kort: Våre utvalgte bønder i Vestfold produserer en skikkelig saktevoksende kylling, helt uten snarveier, hastverk og soya – som dessuten går raskt å tilberede.
Du har kanskje sett Lovise Gårdskylling på KIWI og lurt på hva det er som gjør vår kylling så spesiell? For å gjøre en lang historie kort: Våre utvalgte bønder i Vestfold produserer en skikkelig saktevoksende kylling, helt uten snarveier, hastverk og soya – som dessuten går raskt å tilberede.
Og takket være noen av landets mest tålmodige bønder, kan du være utålmodig på kjøkkenet. For når vi snakker om slow food, snakker vi ikke om tiden det tar å skape et festmåltid. Vi snakker om at vi bruker lenger tid på å produsere kylling enn andre, slik at du får de beste mulige råvarene å jobbe med. På den måten er veien kort til et skikkelig festmåltid, med skikkelig saftig kylling på menyen.
Ingen snarveier, hastverk eller soya
Blant grønne åser, røde låvebygg og frodige åkere i Vestfold finner du noen av landets saftigste kyllinger og mest tålmodige bønder. Her kutter vi ut alt av soya, hastverk og snarveier fra produksjonen, slik at kyllingene våre får vokse seg store i ro og fred. Her i Vestfold er hele næringskjeden samlet.
Lovise kyllingbryst
Du finner flere av produktene våre på KIWI, der du bor. Kanskje har du lagt merke til de store kyllingfiletene våre, der skinnet sitter igjen? Vi beholder skinnet på for å gjøre den saftige kyllingen enda saftigere, og ikke minst er det sprøstekte skinnet med på å løfte matopplevelsen til et nytt nivå.
Alt blir bedre med tålmodighet – og andefett
Før vi ble en av Norges første produsenter av ekte, saktevoksende kylling, produserte
vi and av internasjonalitet. Det gjør vi fortsatt. Dermed så vi store muligheter til å inkludere en svært allsidig råvare – nemlig det smaksrike andefettet – i våre kyllingprodukter. Andefett har en helt egen evne til å løfte smaken på andre matvarer, og derfor inkluderer vi andefett i våre rett-i-ovnen-produkter. Alt du trenger å gjøre, er å sette formen i ovnen og la smakene smelte sammen. Resultatet er overlegen mørhetgrad og en skikkelig saftig kylling full av smak.
Og husk – du finner oss på KIWI!