/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
1 hel kylling
1 ss malt fenikkelfrø
salt
pepper
1 ss smør ,temperert
1 kvast estragon, finhakket
4 hjertesalat
2 ss olivenolje
salt, pepper

1 egg
1 fedd hvitløk
1 ss eddik
1 ts dijon sennep
4 dl solsikkeolje
salt
50 g parmesan
litt vann

Helstekt Kylling med fennikel , grillet hjertesalat og ”Caesar” dipp

Sett ovnen på 200 grader. Gni smør over kyllingen.

Kryddre med salt, pepper og fenikkel.

Bak kyllingen i ovn i ca 45-60 min, + 15 min hvile på benk

Grillet hjertesalat med Caesar dipp

Kjør egg ,hvitløk, sennep, eddik i blender, spe inn olje til tykk konsistens. Smak til med salt. Tilsett parmesan og litt vann for tynnere konsistens.

Del salaten i 2 og ha over litt olje. Grill salaten i panne på sterk varme til god gyllen farge. Strø på salt, pepper og riv over litt zest av sitron.

Drypp cæsar saus over, og server kylling ved siden av.