En historie om and og kjærlighet
Fra hjerterot til fingertupp – vi er bønder fra topp til tå. Og vi liker hardt, ærlig arbeid. Samtidig er vi fagfolk tvers igjennom. Her går fagkunnskap og kjærlighet hånd i hånd. Personlig nærhet, respekt for dyrene, drift i moderne lokaler og solide rutiner, sørger for at vi ivaretar mattrygghet og dyrenes velferd. Summen av alt vi gjør gir bedre kvalitet på sluttproduktene.
Ingen sa det skulle være lett. Mange sa faktisk at det var umulig, men se på oss nå.
I hjertet av Vestfold avler Gårdsand and og kylling av ypperste klasse. Helt fra starten har ambisjonene vært skyhøye. Noe som har tatt oss verden rundt på søken etter de beste endene, kyllingene og metodene. Kunnskap og erfaringer fra mennesker og miljøer vi har møtt på veien, har vi tatt med oss hjem igjen sammen med viktigheten av dyrevelferd og den gode smaken.
Gårdsand har i løpet av årene utviklet sin produksjon av fjærfe uten at det har gått på bekostning av våre verdier, basert på respekt for mennesker og dyr fundamentert på et ærlig håndverk. Våre krav om kortreist and, kylling og dyrevelferd går igjen i alt vi gjør.